Marklovice a Vyšní lhoty - muži

01.08.2016 22:47

V sobotu 30. 8. se nejprve vydali naši muži do Marklovic, kde se konalo další kolo Těšínského poháru.... tentokrát se přidal i B tým.

Bohužel mladí z béčka měli nakonec NP, i když to vůbec neměli špatně rozběhnuté, ovšem levý proud nedokázal sestříknout terč (doteď nevíme co se vlastně stalo, neboť nebyl od terče tak daleko).

Za to áčko se předvedlo nejlepším časem sezóny !!!! Konečně to zase padlo - 15, 901 sec není samozřejmě nějaký zázrak, ale při výsledcích z poslední doby je to krásný čas, který je i zároveň povzbuzení do další práce!! V hodnocení Těšínského poháru z toho bylo 2. místo a celkově v soutěži 4. místo.

Odkaz na video z útoků z Marklovic:www.youtube.com/watch?v=K5Pc0fvX8Wo

 

Odpoledne už jen samostatně A tým jel na Beskydskou ligu do Vyšních lhot. Tady se běží tak, že béčkový musí nejprve hadici protáhnout překážkou a až pak zapojit do rozdělovače, navíc proudy finišují do kopečka. Bohužel se rozpršelo chlapům když přišli na  řadu, ale na to se vymlouvat nejde. Rozdělovačový zaváhal na základně, takže ani nevadilo že béčkový upadl na trati na kluzském povrchu před překážkou. Čas 23,901 sec stačil mezi ligovými na 10. místo a celkově v soutěži z toho bylo 17. místo. Po 7 kolech jsme tedy na 13. místě s 59 body (zatím to vypadá na doposud nejhorší sezónu v BL). 

Odkaz na video z útoku z Vyšních lhot: www.youtube.com/watch?v=cn6PxiQtBV8