Okresní závody mladých hasičů a první mužské závody

27.05.2012 08:25

Dne 26.5.2012 od 8h se na stadionu na Frýdecké ulici v Českém Těšíně konalo okresní kolo mladých hasičů Plamen. Po podzimní části naši mladší i starší hasiči si zajistili dobrou výchozí pozici, kdy obě kategorie měli v tabulkách 1. místa. 

 

V sobotu je však čekal těžký úkol. I přes to suveréně ovládli veškeré disciplíny, až na pár problémů u požárního útoku. A tak se po roce mohou opět radovat z postupu na krajskou soutěž kde budou bojovat o účast na republikovém kole. 

 

 

To naši chlapi ten stejný den se vydali na své první pohárové soutěže a zároveň to byl pro ně první trénink. První soutěž se konala v Marklovicích kde jsme jeli na klasickou pohárovou soutěž vůbec poprvé v historii a nedopadlo to vůbec špatně. Útok rozběhnutý krásně, levý proud jsme si z důvodu improvizace a taktiky, jelikož nám hodně lidí odpadlo, museli půjčit od DHZ Podvysoká. Výsledný čas L. Proud sestřik 15,25 a P. Proud s menším prostřikem, ale i tak moc pěkné čas 16,05. Na první trénink nádhera. 

youtu.be/tUZdfn7mSUM

 

 

Poté jsme se vydali na soutěž oblíbenou do Bohumína - Šunychlu. Kde po menším zaváhaní na koši se nenasála voda tak jak by měla a s vyplou mašinou čas 18,2 nakonec stačilo na krásné 3. místo z 11. družstev. 

youtu.be/TRiYIJ_8x1Y

 

 

Sečteno potrženo byl to podařený víkend:-)