Soutěžní sobota sportovních týmů- Stonava a Bohumín Záblatí

25.08.2012 23:59

V sobotu 25.8. 2012 se vydaly naše týmy - muži A i B , a také ženy na soutěž do Stonavy, nám velmi blízkému sboru. Kvůli malé účasti, se jelo dvoukolově. Áčko muži dali v prvním pokusu 15:65 sec, ovšem v druhém z toho bylo NP kvůli proudovým(druhý pokus byl levý půjčený). Avšak nakonec prolomili chlapi tu několika letou smůlu 4. místa ve Stonavě a obsadili bendovou 3. pozici !!! Co se týče B týmu mužů, těm se nedařilo- dali dva NP a k tomu při prvním pokusu došlo ke zranění člena  áčkového týmu, František jim běžel béčka, a rozpojily se mu spojky a jedna ho tak nešikovně bouchla do prstu ( prsteníček) , že mu rozdrtila v kloubu kosti - a nyní v něm má dráty a sezóna pro něj skončila. Přejeme brzké uzdravení hlavně!  Než se dozvěděl co vše má s tím prstem ,zafačovaným s ním František odběhl i druhý pokus za áčko a večer běžel i na noční další soutěži (blázen) . Naše holky obsadily 3. místo mezi ženami, po pokusech  které byly něco málo přes 23sec  a ve druhém to bylo přes 24sec. Takže až na tu zbytečnou ztrátu našeho strojníka to byla dá se říct úspěšná soutěž.

 

Večer se znovu všechny tři týmy vydaly na noční soutěž do Záblatí. No a znovu je nutno podotknout - úspěšná soutěž! Byla zde jen mužská kategorie, takže ženy jely jako Stanislavice B.

Áčko mužu sice dalo NP, ale  ženy jako B tým skončil s časem 21 sec na druhém místě a  tým C s časem 21:85 sec na třetím !!! Takže dva poháry! :-)