Mistřovice a Frýdek - muži

10.07.2016 16:17

Sobota 9.7. byla významná - jeden z našich dlouholetých členů sboru-  Ivan Kohut vstoupil do manželského vztahu. Nicméně sportovní tým měl i v tento den závodní povinnosti. Nejprve to byl Těšínský pohár v Mistřovicích (v Těšínském poháru trať, která má nejlepší podmínky pro parádní časy) - kde trošku s improvizovanou sestavou a s ne úplně dobrou mašinou (po téhle soutěži jsme ji odstavili) se vybojovalo 5. místo s časem 17,929 sec. 

Poté se jelo na kolo Beskydské ligy do Frýdku, na další krásnou trať , kde se dají dávat nádherné časy. Už s půjčenou mašinou (děkujeme Brušperku) jsme si odvezli čas 20, 894 sec a celkové 21. místo. Mezi ligovými týmy to bylo 12. místo. Totálně nepovedený útok - košový, béčkový a strojník svými chybami  zapříčinili, že jsme nebyli schopni využít krásných podmínek, které ve Frýdku připravili (však se podívejte sami na video).

Po 6 kolech jsme v tabulce tedy na 13. místě s  49 body....žádná sláva - nezbývá věřit , že se štěstí přikloní v další fázi sezóny na naší stranu.

Pří návratu ze soutěží jsme se zastavili pogratulovat jako sprtovní tým novomanželům na hostinu a trochu zahoukat a přeci jen připomenout všem přítomným, co je součástí života novomanžela - přece hasiči ! :)

 

Odkaz na útok ve Frýdku: www.youtube.com/watch?v=VaWiRtgIRKU