Náročný ( úspěšný) víkend - okresní kolo hry Plamen, okres dorostenců, muži v Krmělíně a Vaječina

22.05.2016 20:11

V sobotu 21.5. 2016 se konalo okresní kolo hry Plamen v Českém Těšíně. Mladší žáci se v něm umístili na 11. místě. V kategorii starších žáků jsme vybojovali díky dvou týmům 7. a 1. místo, čímž jsme si zajistili účast na krajském kole, které se bude konat v Opavě. Náš vítězný tým vyhrál kromě požárního útoku všechny disciplíny a věříme, že se neztratí ani na krajském kole:). V tento den se vydalo na závody i naše mužské družstvo, konkrétně do Krmelína, což měla být původně soutěž započítána do bodování Beskydské ligy, nakonec však prvním kolem bude až Bystré. Na soutěž se vydalo spíše mladší osazenstvo z našeho týmu - jsem rád že se po zimě kluci sešli a vypadá to, že se rozrostou- a tak čas 21, 65 sec se počítal za velmi zdařilý pokus  - bylo za to konečné 8. místo (běží se tam do zatáčky).  Sobotní den u zbrojnice zakončila Vaječina pro členy a přátelé sboru.

odkaz na video útoku mužů: www.youtube.com/watch?v=TdaCJrF8P58

 

V nedělí 22.5. se konalo okresní kolo dorostenců. A my jsme měli v jednotlivích četné zastoupení! Kategorie mladší dorostenkyně nám přinesla radost v postupu na krajské kolo díky Dorotě Grzegorzové, to samé se podařilo v kategorii střední dorost Tereze Martynkové. Gratulujeme a držíme palce v Opavě! Ve středním dorostu běžela také Gabriela Martynková, která si odvezla krásné 2. místo. 

Co se týče kluků tak se nepodařilo nikomu z našich postoupit na kraj ale i tak si odvezli krásné výsledky- střední dorost: 2.místo Jan Valica, 3.místo Ondřej Římánek, 4.místo David Kubiena, 5. místo Daniel Pasz, 6. místo Lukáš Opiol .... starší kategorie: 2. místo Patrik Palarczyk. Vzhledem k uvedenému vše směřuje k tomu, že by mohl konečně po dlouhé odmlce vzniknout kompletní družstvo dorostenců :).